slideshow projecten klusbedrijf van der vleuten

Referenties


Arwen en Arnold Otten


Helmond

Klusservice Marcel van der Vleuten heeft bij ons eigenlijk zo’n beetje alles gedaan wat maar mogelijk is.
Van grote verbouwingen tot het ophangen van lampen en het schilderen van het plafond. Het voordeel van Marcel is dat hij alles kan. Ook dingen die niet kunnen, lost hij op. Daarbij is Marcel iemand met respect voor je woonomgeving. Hij zorgt ervoor dat er geen rotzooi achterblijft, heeft niet om acht uur ’s ochtends Radio Hollandio keihard aan staan, maar werkt netjes, precies en, misschien nog wel belangrijker: hij komt zijn afspraken na. We kennen Marcel ondertussen zó goed –en wij zijn zelf zó onhandig- dat hij onze huissleutel vast in bezit heeft. Als er iets is, komt hij het maken. Zo simpel is dat. Dat zegt genoeg, lijkt me. In kernwoorden: betrouwbaar, netjes, en een vakman in elektra, bouw, schilderwerk, dak, loodgieterswerk, tja, waarin eigenlijk niet.

Wij zeggen: doen!


Fam. Claessens


Van der Vleuten Klusservice (ofwel Marcel) heeft bij ons het toilet, de keuken, badkamer en woonkamer gerenoveerd. D.w.z. alle plafonds en muren uitgevlakt en gestuckt, tegelwerk (vloeren en muren), vloerverwarming aangelegd, leidingen electra en verwarming aangepast, waterleidingen en rioleringen gerealiseerd, en al het sloopafval keurig afgevoerd. Ook is er in de keuken een scheidingswand geplaatst.

Marcel heeft hierbij de hele regie in handen gehad, ook voor het werk wat uitbesteed moest worden. Hierdoor was er geen onnodig oponthoud, en liep alles vlot door. Hij werkt netjes en rustig, is zeer flexibel, kortom ideaal voor elke klus !